ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ “Η ΡΩΜΑΝΙΑ” – ΤΟ ΝΕΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

|| ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ || 

 

Με μεγάλη προσέλευση μελών, την μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και σε απόλυτα ομαλό κλίμα, ολοκληρώθηκαν με επιτυχία την Κυριακή 3 Μαρτίου οι εκλογές ανάδειξης νέων οργάνων διοίκησης της Ένωσης Ποντίων Γλυφάδας «Η ΡΩΜΑΝΙΑ».

Η διαδικασία ξεκίνησε στις 11:30 π.μ., με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης των μελών του συλλόγου κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν σημαντικά θέματα για το μέλλον της ένωσης.

Μετά το πέρας των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης και της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των μελών της εφορευτικής επιτροπής, ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία.

Μετά το πέρας αυτής και την έκδοση των αποτελεσμάτων, η εφορευτική επιτροπή παρέδωσε το εκλογικό υλικό στον πλειοψηφήσαντα σύμβουλο, Κυριάκο Τιλγκερίδη, ο οποίος και συγκάλεσε σε συνεδρίαση το νέο Διοικητικό Συμβούλιο την Τρίτη 5 Μαρτίου  για την, κατά το καταστατικό, απαιτούμενη συγκρότηση αυτού σε σώμα.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, όπως αυτό προέκυψε μετά τη συγκρότηση σε σώμα, για τη διοικητική διετία 2019 – 2021, έχει ως ακολούθως:

 

ΠΡΟΕΔΡΟΣΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΙΛΓΚΕΡΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣΧΡΥΣΟΥΛΑ ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΑΚΑΡΙΔΗΣ
ΤΑΜΙΑΣΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΜΑΛΤΙΔΗΣ
ΕΦΟΡΟΣΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΡΤΖΟΓΛΟΥ
ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣΕΛΛΗ ΓΚΟΥΡΟΥ
ΜΕΛΟΣ – Συνυπεύθυνη χορευτικών τμημάτων και οργάνωσης εκδηλώσεων του συλλόγου.ΠΑΡΘΕΝΑ (ΡΕΝΑ) ΤΖΑΝΕΤΗ
ΜΕΛΟΣ – Τεχνικός υπεύθυνος συλλόγου και υπεύθυνος ομάδας εθελοντισμού και κοινωνικής παρέμβασης.ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΡΤΕΛΙΑΣ
ΜΕΛΟΣΟΛΓΑ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

Μετά τη συγκρότηση σε σώμα, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου, στην πανηγυρική πρώτη συνεδρίαση που ακολούθησε, ανέπτυξε τους βασικούς άξονες δράσης του συλλόγου για τη διετία 2019-2021 και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη καλή επιτυχία στο έργο τους.